Mar 20, 2012

Viikonlopun koulukurssi

shani-7704
shani-7706
shani-7462

Moooij! Mulla oli viikonloppuna se Jonskun koulukurssi, joka meni kokonaisuudessaan tosi hyvin! :)
Tehtiin tosi paljon kaikenlaisia juttuja ja olin erittäin tyytyväinen viikonlopun jälkeen! Poni oli perjantaina alussa kyllä vähän kankea ja tuntu, että paino kädelle kevyessä ravissa. Se korjaantui kun ratsasti vaan jalalta kädelle ja näin :) Perjantaina taivuteltiin tosi paljon ja poni oli aluks niissäkin vähän jäykkä, mutta kyllä se siitä taipui ja tehtiin avoja, jotka meni super hyvin :)!
Sunnuntaina poni olikin jo paljon parempi ja meni tosi kivasti alusta lähtien! Tehtiin voltteja ja siirtymisiä. Siirtymisiä tuli ravista käyntiin niin, että käyntiä 3 askelta ja takaisin raviin ja niin, että ravi --> käyntiä 1 askel --> raviin. Tehtiin myös pysähdyksiä ja kaikki meni tosi kivasti ja poni käytti selkäänsä koko tunnin hienosti. Välillä kyllä pyrki liian matalaan muotoon, ja laski niskaansa, mutta se piti vain korjata ja meni paremmin taas. Shannon on aina paljon paremmalla kaulalla käynnissä ja laukassa, kun ravissa.. Pitää ruveta sitäkin työstämään tällä viikolla :D Kouluvalmentaja oli myös erittäin tyytyväinen kehitykseen, sillä poni oli ennen ihan kaheli ja nyt rauhoittunut siis ihan sikana ja muutenkin on paaaaljon parempi :)
Teen koulukurssista koostevideon ja laitan sen tänne blogiin sitten, sekä lisää kuvia :) Huomenna lähdetään hyppäämään maneesille ja muuten meillä on ihan normaalia treeniä :)
Ponilla oli eilen vapari ja tänään maastoillaan! Hejppa!

Janina ja Shannon

2 comments:

Anonymous said...

täytyy kommentoida noita aikaisempia kuvia: aivan ylisöpöjä turpa kuvia! :3

Janina said...

hahah kiitos (::!